11 de juliol del 2010

Avui Badalona és més fabriana


COMUNICAT ALS ADHERITS AL “MANIFEST PER UNA BADALONA FABRIANA”

Benvolguts,

Per tal de correspondre a la vostra adhesió al “Manifest per una Badalona fabriana”, ens plau poder comunicar-vos que finalment han estat assolits els principals objectius que ens havíem posat. En definitiva, doncs, sapigueu que:

1)
Ahir la Comissió de Nomenclàtor de l’Ajuntament de Badalona va aprovar que la Plaça porti el nom de Pompeu Fabra.

i 2) L’estació del metro, que és el final de la L-2, i que serà inaugurada el diumenge 11 de juliol, a les 11 del matí, també portarà el nom del Mestre, en la forma “Badalona-Pompeu Fabra”, tal com nosaltres proposàvem i com varen assumir l’Alcalde de Badalona i l’Autoritat Metropolitana del Transport.

Us ho fem saber per tal que tots plegats puguem compartir l’alegria d’haver col·laborat a assolir aquestes fites que honoren la memòria de Fabra tot recordant la seva vinculació amb la nostra ciutat. I us agraïm la vostra participació, que ha contribuït a fer-ho possible.


Badalona, 8 de juliol de 2010


Comissió promotora del “Manifest per una Badalona Fabriana”


Una campanya que va començar el desembre de 2008 avui veurà el seu objectiu doblement acomplert. Enhorabona a tots els implicats! Més informació al bloc de la campanya.

PD: El vídeo (gràcies, anònim!):


12 comentaris:

  1. Enhorabona! Quan aquest matí ho he sentit per la ràdio he pensat en aquest bloc...

    ResponElimina
  2. Enhorabona però t'he trobat a faltar en el vídeo de l'Anonim (signeu, siusplau, signeu!) entre l'Hereu i el Montilla.

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots. Segur que molts de nosaltres preferim que una estació es digui Badalona-Pompeu Fabra a dir-se Badalona-Centre.

    Vídeo inclòs!

    ResponElimina
  4. Enhorabona a tots els que us feliciteu pels resultats d'aquesta iniciativa!

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. Gran, Puigmalet! La constància sempre té premi. Quan s'estudiï l'obra de Fabra, hi tindràs un lloc destacat en l'apartat de "postfabrians reivindicatius".

    ResponElimina

Quelcom a dir?