2 de maig del 2012

aPARAULA'm (9 de maig)

L'any de la paraula viva

Els sempre actius Víctor Pàmies i Xavier Caballé ens conviden –i, amb gust, ens hi afegim– a sumar-nos als actes que s’han realitzat per commemorar el centenari de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

aPARAULA’m
Així, us volem proposar d’apadrinar una paraula i explicar per què l’hem triada. El títol d’una cançó, una paraula guanyadora en una partida d’Scrabble, el nom d’algú important per a nosaltres… Llibertat total, com sempre!
I també com sempre, fidels al vostre estil, durant el dimecres, 9 de maig, dia de la primera reunió de la Secció Filològica, us convidem a penjar un escrit al vostre bloc i resseguir els escrits que hauran fet la resta de participants.
La intenció és poder fer una mena de mosaic amb totes les paraules triades, que enllaci els diferents blocs participants, com si fos una mena de llista de participants.
Si penses participar-hi, vés preparant el teu apunt aPARAULAt. També pots apuntar-te al Facebook i convidar altres persones a participar-hi.


PS: Us podeu inscriure en aquest formulari.

6 comentaris:

  1. Us podeu inscriure en aquest formulari, per tal que us tinguem en compte alhora de fer el recull de participants.

    ResponElimina
  2. Amb empentes com aquests escrits de suport, fem créixer la participació i estenem la difusió de la iniciativa.

    Gràcies, un cop més, Puigmalet.

    No m'oblido de recordar que jo sol mai podria organitzar aquests esdeveniments i que sempre hi ha mans disposades a fer un cop de mà en la gestió d'aquests esdeveniments.

    ResponElimina
  3. Ja està fet. A més ja fa anys que en tinc una d'aparaulada :)

    ResponElimina
  4. Parèmies: Per cop de mà el del logo de l'Any de la Paraula Viva. Supleix la mancança d'un dit amb un volum impressionant!

    ResponElimina

Quelcom a dir?