21 de desembre del 2008

Homenatge a Joan Brossa

Els editors dels blocs Base de badades i Diccitionari vam decidir organitzar un petit homenatge blocaire a Joan Brossa per al dia 30 de desembre, quan farà deu anys que va morir el poeta i dramaturg barceloní. Però aquest homenatge ja ha deixat de ser petit i abans de començar ja és tot un èxit de participació i de qualitat, com podeu comprovar al magnífic bloc que hem creat per recollir aquesta festa. L’Abloccedari ja inclou molts homenatges arribats d’arreu del món i incorporarà tots els articles que els més de cent blocaires participants publicarem el dia 30.

Si algú s’hi vol apuntar, encara ho pot fer, tot i que no tingui bloc. Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça abloccedari@gmail.com.

Aquesta és la nota de premsa que hem enviat:

Un centenar de blocaires homenatjaran Joan Brossa amb articles simultanis el 30 de desembre



Coincidint amb el desè aniversari de la mort de Joan Brossa, més d’un centenar de blocaires catalans i d’altres països volen retre-li un petit homenatge a través de la publicació d’articles simultanis als seus blocs el 30 de desembre vinent, dia de l'efemèride. Aquests apunts es recolliran al bloc anomenat Abloccedari, que s’ha creat expressament per deixar constància de l’homenatge a la xarxa.

A part de la iniciativa blocaire, el projecte també compta amb la participació de diversos artistes i especialistes en Brossa d’arreu del món. Els seus homenatges ja es poden veure al mateix Abloccedari, que també inclou enllaços a tots els blocs dels participants, un cartell i textos commemoratius, imatges, etc.
La col·laboració en aquest homenatge encara és oberta i es pot fer de dues maneres: si es disposa de bloc o pàgina web, publicant el dia 30 de desembre, durant les primeres hores del matí, un apunt o una entrada sobre Joan Brossa; també es pot fer directament al bloc del projecte, enviant l’homenatge en forma d’article, poema, imatge, etc. En tot cas, cal enviar un correu amb l’assumpte Homenatge a Joan Brossa a abloccedari@gmail.com amb la col·laboració o amb l’adreça del bloc o de la pàgina web amb què es vulgui participar en el projecte.

PS — Aquest cartell tan xulo és del Jordi Casamajor, que l'ha creat expressament per a l'homenatge.

(Apunt pispat amb nocturnitat i traïdoria de ca les Reflexions en català. No he sigut el primer ni el segon. Però potser l'últim.)

7 comentaris:

  1. Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopiadaaaaaaaaaaa!!!!!
    Així m'agrada! Eco, ecoooo!

    ResponElimina
  2. És que ja hem enviat les notes de premsa, Xavier. Ja hem sortit de l'armari!

    ResponElimina
  3. Però no ens fan gaire cas, els oficialistes.

    ResponElimina
  4. És que som saltamartins, com diu en Serrallonga. I a més som del marge (o de vora el riu). Però l'èxit, gràcies al bandoler badoc, ha estat clamorós.

    ResponElimina
  5. Escolta, m'hi has apuntat, oi? Serà una aportació modestíssima, veient el nivell, però serà.

    ResponElimina
  6. Clar que hi estàs apuntat, old ravioli. Entra al bloc i veuràs les darreres instruccions.

    Totes les aportacions són modestes, però la suma serà magnífica.

    ResponElimina

Quelcom a dir?