12 d’agost del 2012

Citacions vora Segre


Sembla ser que avui és agost, i que, a més, és diumenge. Però no és un diumenge d'agost qualsevol: avui és Festa Major al bonic llogarret del Pla de Sant Tirs.

Allí, vora Segre, habita el diccitionarista més prolífic dels darrers temps, en Marc Cortès. El Diccitionari és un diccionari de citacions en línia creat pel nostre paremiòleg de capçalera, en Víctor Parèmies. La blocosa sembla que és més engrescadora compartida, així que en Víctor, ja fa anys, va decidir que l'estupend Marc, l'andorrà Davit i el pratenc Gazo també poguessin ficar-hi cullerada  a banda de tothom que en tingui ganes.

Allí, al Diccitionari, s'han anat publicant centenars i centenars de citacions en català. I en els darrers mesos, s'han superat les 3.000. En Parèmies, en Davit i un servidor som conscients que el mèrit principal d'haver superat aquesta xifra és actualment de l'estupend Marc, així que aprofitem que és Festa Major al Pla  i que de ben segur ho està celebrant amb la Josefina i la mainada— per fer-li constar públicament el nostre reconeixement. En Parèmies volia que li enviés al Marc un potablava per al dinar de Festa Major, però el Marc és un noi molt desinteressat i s'hagués sentit violent per aquesta ofrena excessiva, així que ho deixem en un apunt dominical d'estiu  dels que tenen més lectors de l'any! i via fora, que tot està per fer i tot és possible. Salut, Marc!


8 comentaris:

 1. No si el potablava l'hauré d'aconseguir del meu veí que en trafica al final... Garrepa! :-)

  Ui, i en Marc de moment no en sap res de tot plegat... La "nocturnitat" de l'agost és una bona aliada per fer aquestes sorpreses...

  ResponElimina
 2. Molta traïdoria, hi ha per aquí.No estic amb la mainada. Intento que no se'm cremi el dinar.

  Llàstima del potablava. Jo que us volia enviar un cistell de l'hort a cada un...

  Ja en tinc mil més a punt (de citacionas).

  ResponElimina
 3. Gràcies per la recomanació! Hi he fet una volta i és brutal! Quina feinada tan ben feta!

  ResponElimina
 4. Parèmies: Algú que trafica potablaves?? Ui, si el Puig de Vallromanes se n'assabenta...

  ResponElimina
 5. Estupend: Un cistell de l'hort encara, que un cistell de bolets, enguany, està difícil...

  ResponElimina
 6. Porquet: el mèrit d'entrada és del Parèmies, que és garantia de qualitat.

  ResponElimina

Quelcom a dir?