20 de gener del 2008

El hombre que comía diccionarios

El Hombre Que Comía Diccionarios és un interessant bloc del senyor Javier Arce sobre lletres i imatges i la vida moderna i moltes altres coses que no arribo a comprendre bé perquè un té les seves limitacions.
El tema lexicogràfic apareix al títol i especialment a la descripció de l'autor, el deliciós apartat sobre mi. Només aquests dos detalls ja valen un apunt gazofilàctic.


Aquesta imatge l'he vista al bloc en qüestió, tot i que pertany a la web Instructables. Porta per nom "The Dissected Manuscript", el manuscrit disseccionat. No és un manuscrit, i crec que tampoc és un diccionari...

(I aquí una entrada del bloc que recomano a tothom, en especial al Sr. Víctor Pàmies. Cada vegada que la recarregues és diferent.)

7 comentaris:

  1. Puigmalet, sempre es troben petites joies navegant per aquests mons de déu, oi? La imatge del llibre fet tires és impactant.

    I el refrankenstein interessant. Estaria bé poder-lo posar, per exemple al menú esquerre o dret del blog i que et mostrés una dita cada vegada que accedeixes al blog. Però no sé com es fa... Ai las!!

    ResponElimina
  2. Pregunta-li a l'Arce. Oi que tu em vas ensenyar allò dels enllaços als comentaris? Tothom sap alguna cosa que no sap l'altre.

    ResponElimina
  3. Molt interessant. Us confesso que a mi m'encanta (en la intimitat) manipular els refranys com fa el menjallibres.

    Com ara... No por mucho madrugar, el perro ladrador es más dentado.

    Perdón

    ResponElimina
  4. Joan,

    hi ha una novela, en castellà i considerada com a juvenil, "El tesoro de Fermín Minar" de Dimas Mas, edit. Anaya: per a la teva col.lecció de items relacionats amb la lexicografia. El tresor és, evidentment, el diccionari.

    Records i una abraçada.

    Antonio

    ResponElimina
  5. Gràcies per la referència, Antonio. El mateix autor té "Mi primer maratón". Ànimes afins, devem ser.

    ResponElimina
  6. Ei, crec que en Duran s'ha inspirat en això del refrankenstein per a la (pre)campanya electoral. O sigui, que l'ha inspirat, en això del "no hi cap tothom", el següent artefacte:

    "Hostes vingueren, tal trobaràs."

    Coses de ser políticament incorrecte.

    ResponElimina
  7. Ury, Un dia parlaré del Diccionari de la mala llet del Víctor Alba. Em sembla que t'agradarà.

    ResponElimina

Quelcom a dir?