28 de març del 2011

Pius ten HackenUn amable (com tots) lector del bloc em fa arribar la següent informació sobre uns seminaris de lexicografia de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la UPF:

Us recordem que, dins del programa de mobilitat del professorat, el Dr. Pius ten Hacken, de la University of Wales-Swansea, impartirà uns seminaris de lexicografia al voltant dels temes següents: The nature of words and the mental lexicon. Dictionaries as descriptions and as tools. The nature of terms in relation to language and communication. Standardization of words and terms in dictionaries and termbases. Les sessions tindran lloc a l'aula 52.429 els dies 29 i 30 de març de 14.30 a 17.00 h i el 31 de març i l'1 d'abril de 14.30 a 16.00 h. Totes les sessions són obertes a membres de la UPF i la sessió del dia 31 de març és oberta al públic en general.


La conferència oberta al públic del dijous 31 serà "The nature of words and the mental lexicon", a l'aula 52.429 del Campus de la Comunicació - Poblenou (Roc Boronat, 134) de Barcelona, a les 14:30 h.

Si voleu saber més coses sobre aquest poliglot lingüista holandès que durant la seva etapa escolar inventava sistemes morfològics i fonològics per a llengües imaginàries, ho podeu trobar a les confessions "How I became a linguist".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quelcom a dir?