21 d’abril del 2008

Metamorfosi

Fa temps, un lingüista paremiòleg va crear un diccionari on recollia citacions i frases cèlebres: el Diccitionari*. Com estava sol en el projecte, va escollir el color marró, un color elegant i seriós, com la seva persona:



Temps després, aquesta persona va fer un acte de caritat (corre el rumor que per tal de desgravar) i acollí un parell de trinxeraires que de seguida sol·licitaren modificar l'estètica inicial per tal de mostrar el seu esperit juvenil i enjogassat. Fins i tot un dels trinxeraires acudí a un professional per trobar un logo que reflectís el nou esperit, però van ser incapaços de posar el logo on calia, a la capçalera. I així passaren una bona temporada:



Finalment**, aquest és l'aspecte del renovellat Diccitionari, un prodigi del bon gust que conjuga a la perfecció l'esperit assenyat del creador amb la tendència rupturista actual:




* Segons 9 de cada 10 desvagats, és el millor diccionari de citacions del nostre món.
** Llegeixi's "De moment".

3 comentaris:

  1. Ostres, Puigmalet, vas guardar una captura de pantalla del Diccitionari el dia de Sant Valentí, amb aquells tons roses pujats... No m'ho puc creure!

    Qui és el crac, eh? Vals un potosí, com ton germà i com l'estupend!!

    ResponElimina
  2. Així s'escriu la història als nostres temps: amb captures de pantalla.
    El Patrimoni Digital del nostre país es mereix això i més. :-D

    ResponElimina
  3. Hostes vingueren...

    El capturador Puigmalet és un fenòmenu.

    ResponElimina

Quelcom a dir?