11 d’octubre de 2012

El viatge que fan nou diccionaris catalans de Portland a TarragonaEntre uns pocs centenars de diccionaris, triar-ne nou: cinc de grocs i quatre de vermells, tenint en compte que, com si d'un castell es tractés, l'amplada ha d'anar disminuint des de la base cap al cim. Fer-ne una fotografia i tenir la sort que la premiïn en un simpàtic concurs de piles de llibres en un immens portal de biblioteques particulars de tot el món: Librarything. Més d'un any després, veure aquesta imatge a la portada del tríptic que anuncia el 6è Màster Oficial en Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes de la Universitat Rovira i Virgili. Un nou premi per als nou diccionaris.

7 comentaris:

 1. Segur que amb els drets d'autor de la imatge et pagues part del màster. Tu demana...

  ResponElimina
 2. Recordo quan ens vas ensenyar aquesta imatge i aleshores et vaig dir (ho he anat a mirar) que em semblava un idea magnífica. Ara veig que la URV m'ha donat la raó. ;-)

  ResponElimina
 3. Et deu caure la baba contemplant aquest cartell i a més indicat per a la fotografia...

  Felicitats!

  ResponElimina
 4. Parèmies: Re d'això, que la imatge la vaig penjar a flickr sota creative commons per afavorir aquestes possiblitats.

  ResponElimina
 5. Pisco: Em cau tant la bava que esti tramitant la inscripció al màster. M'han parat una trama.

  ResponElimina
 6. Jo hi afegeixo que el díptic del bàtxelor en estudis catalans de la Universitat d'Andorra té unes quantes fotos, i una d'aqueixes fotos és la dels 9 diccionaris...

  ResponElimina

Quelcom a dir?