20 d’octubre del 2008

A l'AVUI (II) i a TV3

La generositat d'un amic sempre és un regal. Però jo no sabia que hi havia regals que criaven:


AVUI (Pàg. 2 del Suplement Cultura, 18 d'octubre de 2008)

L'autor d'aquest endogàmic elogi és en David Gálvez, que, com molts lectors sabran, és company al Diccitionari, autor dels blocs David Gálvez Casellas i Cinc Cèntims, coautor de Lo Vistaire, i, virtualment, amic meu. Aquí hi ha el seu apunt complet. De nou moltes gràcies, David!


Si a l'AVUI va ser dissabte, a l'endemà, després del TeleNotícies del migdia de TV3, a l'Espai Internet, van parlar dels Premis Blocs Catalunya i també es van referir al Gazo: "En la categoria de Societat: Gazophylacium de Joan Puigmalet, professor de català en un institut del Prat de Llobregat. Un bloc de lexicografia catalana on podem trobar des d'articles sobre Pompeu Fabra a reflexions sobre la llengua occitana."

10 comentaris:

  1. Has aconseguit que es parli més de lexicografia en una setmana que en la darrera dècada. :-)

    ResponElimina
  2. Parèmies no me siguis hiperbòlic...

    ResponElimina
  3. Ep, Puigma, gràcies de continuar retroalimentant l'endogàmia! Jo t'he agafat el retall i n'he fet yet another post al 5 cèntims. És el "romanço" de mai acabar.

    Per cert, el Marc i un servidor hem decidit deixar l'endogàmia de què parlàvem dissabte per telèfon en l'apartat purament no reproductiu. Els tocaments del cap de setmana passat van ser satisfactoris, però mai com els autoinfligits. Són molts anys de coneixement del propi medi gonàdic com per que ara arribi un amable (si bé ingenu) corrector de català i et pugui satisfer plenament! Foc d'encenalls.

    ResponElimina
  4. Gálvez, vigila amb l'estupend que es gelós de mena. Aquest comentari tan heartbreaker l'acabarà d'enfurismar.

    ResponElimina
  5. First we take TV3, then we take CNN.
    Entrevista amb Larry King qualsevol dia d'aquests.

    ResponElimina
  6. Demà entrevista al Prat i la setmana vinent a Sant Boi. Aquestes són les meves CNN.

    ResponElimina
  7. Felicitats!! Acabo de llegir la notícia a la revista de l'Ajuntament i no puc evitar un "estrany" sentiment d'orgull pel teyu premi i la teva obra. Adelant!! com diria un catanyol.
    Rosendo

    ResponElimina

Quelcom a dir?